ONNISEN JA SCHNEIDER ELECTRICIN RATKAISUILLA PARANNAT KONEIDEN LIITETTÄVYYTTÄ

TURVALLISUUS JA TEHOKKUUS OVAT LIITETTÄVYYDEN KESKIÖSSÄ

Älykkäät koneet ovat yhteydessä sekä toisiinsa että käyttäjiinsä. Näin varmistetaan reaaliaikainen tiedonsaanti esimerkiksi tuotantolinjaston ja työnjohdon välillä. Välittömästi ilmeneviin tarpeisiin tai mahdollisiin turvallisuusriskeihin voidaan reagoida salamannopeasti.

Tältä sivulta löydät tietoa, miten juuri sinun yrityksesi voisi hyötyä koneiden älykkäästä liitettävyydestä.

Muistathan tutustua myös Älykäs kone -sivuston muihin osa-alueisiin ja lukea, miten Onninen ja Schneider Electric yhdessä mahdollistavat älykkäät koneratkaisut helposti ja turvallisesti. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Onnisen asiantuntijoihin.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ!

Haluatko kuulla lisää Onnisen ja Schneider Electricin tarjoamista tuotteista ja palveluista? Klikkaa tästä – asiantuntevat myyjämme kertovat lisää!LANGATTOMUUS TUO LUKUISIA ETUJA

Langaton Harmony XB5R -painonappi

Langaton painike TXB5R mahdollistaa sovellukset, jotka aikaisemmin olivat hankalia tai jopa mahdottomia toteuttaa. Langattomuus nopeuttaa asennusta sekä säästää kustannuksIa. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi pullotus-, pakkaus- ja kuljetinlinjat sekä käynnistys ja kuittaus.

Kirjaudu OnnShopiin alla olevasta linkistä ja hae ’XB5’. Voit lukea lisää tuotteista myös alla olevan linkin kautta.

XB5

TUTUSTU TUOTTEISIIN ONNSHOPISSALue lisää tuotteesta »

ETHERNET-TIEDONSIIRTOA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Teollisuuden ConneXium-ethernet-kytkimet

ConneXium-kytkinsarjan pienimmästä päästä löytyvät 3–8-porttiset mallit ovat kustannustehokkaita kohteissa, joissa tarvitaan ethernet-pohjaista tiedonsiirtoa. Käyttöönotto vaatii vain kiinnityksen DIN-kiskoon ja jännitesyötön. Mallisarjasta löydät myös kuituportillisia malleja, joita voidaan käyttää myös edullisina mediamuuntimina (kuitu <> kupari).

Kirjaudu OnnShopiin ja etsi ’Connexium’. Voit lukea lisää tuotteesta myös alta löytyvät linkin kautta.

connexium

TUTUSTU TUOTTEISIIN ONNSHOPISSALue lisää tuotteesta »

Video: Teollinen internet ja älykkäät koneet
Video: MITÄ SMART MACHINES TARKOITTAA?