Onninen ja Schneider Electric toimivat yhdessä yrityksesi koneturvallisuuden puolesta

Ottaako sinun koneesi jo huomioon viimeisimmät turvallisuusvaatimukset?

Me toimimme yhdessä Schneider Electricin kanssa tuottaaksemme yrityksellesi turvallisia koneratkaisuja. Luomme aina suorituskykyisempiä ja pitkäikäisempiä kokonaisuuksia, jotka ovat ennen kaikkea turvallisia käyttää, ja joiden suunnittelussa olemme minimoineet lisääntyvän verkottumisen tuomat turvariskit.

Ota yhteyttä Onnisen myyjään, vieraile uudessa OnnShop-verkkokaupassa, opi lisää aiheesta ja hanki laadukkaimmat komponentit jo tänään!

KYSY MEILTÄ LISÄÄ!

Haluatko kuulla lisää Onnisen ja Schneider Electricin tarjoamista tuotteista ja palveluista? Klikkaa tästä – asiantuntevat myyjämme kertovat lisää!Video: Onko koneesi turvallisuus jo saumatonta?
Koneturvallisuus pähkinänkuoressa

Oletko jo arvioinut koneratkaisusi riskit?

Lue koneturvallisuuden lainsäädännön viitekehyksestä Schneider Electricin laatimasta ohjeistuksesta. Ohjeesta saat tietoa ja ohjeita myös riskien arviointiin, konesuunnittelun turvallisuuspelisääntöihin ja koneiden toiminnalliseen turvallisuuteen. Tutustu myös siihen, minkälaisia koneturvaratkaisuja sinun yrityksesi voisi ottaa käyttöön!

Lataa ohjeistus

Tarkkaa ja laajaa koneturvallisuutta

Tiesitkö, että koneturvallisuuden standardisto päivittyy viikoittain?

Koneturvallisuusstandardeja on paljon, etkä laitevalmistajana voi jättää yhtäkään niistä huomioimatta. EU:n konedirektiivin vaatimukset tuotiin asetuksella Suomen lainsäädäntöön 29.12.2009. Liiketoiminnassa direktiiviä olennaisempia ovat kuitenkin standardit, joilla käytännöt määritetään.

Lue lisää koneturvallisuusstandardeista Matti Halisevan artikkelista. Matti toimii Schneider Electricillä globaalina tuotepäällikkönä tuotealueenaan koneturvallisuuden prosessointituotteet. Matti on myös TÜV-Nord-sertifioitu koneturvallisuusasiantuntija.

LUE ARTIKKELI

TYÖKALU KOMPONENTTIEN TIETOJEN HAKUN

Helpotat suunnittelutyötäsi lataamalla Sistema-turvakomponenttikirjaston

Pidä Sistema-turvakomponenttikirjasto saatavilla ja helpota suunnittelutyötäsi – löydät Sistemasta tekniset dokumentit PDF- ja CAD-tiedostomuodoissa.

Lataa työkalu

Työkalu Schneider Electric -turvaratkaisun valintaan

Safety Chain Solution Selector luo turvallisuusratkaisusi puolestasi

Tämän työkalun avulla voit valita kätevästi tarpeisiisi soveltuvan Schneider Electric -turvaratkaisun. Järjestelmä tarjoaa soveltuvan ratkaisun antamiesi valintojen perusteella.

Kokeile valintatyökalua »

Uuden konedirektiivin toiminnallinen turvallisuus & täytäntöönpano

Konedirektiivin 2006/42/EC keskiössä toiminnallinen turvallisuus

Uusien turvallisuusstandardien tarkoituksena on rohkaista suunnittelijoita keskittymään komponenttien sijaan jokaisen toiminnon kokonaissuoritukseen. Koneturvallisuusstandardit mahdollistavat entistä paremman turvallisuustason koneen käyttöiän aikana.

LUE ARTIKKELI

YKSINKERTAISET TURVAPIIRIT KOMPAKTISTI

Monitoiminen TeSys H -moottorikäynnistin

Hoikka ja kompakti TeSys H -käynnistin säästää tilaa ja yksinkertaistaa turvapiirien toteutuksia. Kirjaudu OnnShopiin alla olevasta linkistä ja hae ’TeSys H’.

tesysh

TUTUSTU TUOTTEISIIN ONNSHOPISSALue lisää tuotteesta »

Preventa-tuotteet turvallisuuden valvontaan

Preventa-valikoimasta ratkaisuja turvallisuuden valvontaan

Preventa turvamoduulituotteissa on redundanssiperiaatteella toimiva mikroprosessoriteknologia, jolla saadaan kehittyneitä toimintoja. Laajasta tuotevalikoimastamme on helppo valita sopiva turvallisuutta valvova tuote.

preventa

TUTUSTU TUOTTEISIIN ONNSHOPISSALue lisää tuotteesta »

Koneturvatuoteluettelo

Tutustu kattavaan Schneider Electricin koneturvatuotteiden luetteloon!

Lataa luettelo