Kohti joustavampia koneita Onnisen ja Schneider Electricin avulla

Varmista yrityksesi menestys joustavilla koneratkaisuilla

Älykkään koneen pitää olla yhä enemmän muokattavissa ja skaalattavissa vastatakseen asiakkaiden ja markkinoiden nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Onninen ja Schneider Electric yhdessä tarjoavat tuotteet ja palvelut, joiden avulla yritykset voivat varmistaa vaikkapa tuotanto- tai pakkauslinjastonsa joustavuuden. Toisiinsa liitetyt älykkäät laitteet ja komponentit mahdollistavat resurssien oikein mitoitetun käytön. Samalla ne varmistavat tuotannon saumattoman jatkumisen esimerkiksi kysynnän lisääntyessä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Onnisen asiantuntijoihin.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ!

Haluatko kuulla lisää Onnisen ja Schneider Electricin tarjoamista tuotteista ja palveluista? Klikkaa tästä – asiantuntevat myyjämme kertovat lisää!Käytännöllinen opas taajuusmuuttajien valintaan

Löydä sopiva taajuusmuuttaja tai pehmokäynnistin helposti!

Tämän valintaoppaan avulla voit katsoa taajuusmuuttajan sovellusalueen ja siihen soveltuvat taajuusmuuttajasarjat. Laitevalmistajille soveltuu esimerkiksi Altivar Machine -sarja. Valintaoppaasta löydät myös yleisen kuvauksen taajuusmuuttajan ominaisuuksista ja eduista.

Tutustu oppaaseen »

Suorituskykyiset taajuusmuuttajat

Altivar ATV212 -taajuusmuuttajat

Altivar 212 on taajuusmuuttaja 3-vaiheoikosulkumoottoreille 0,75 kW … 75 kW. Se on tarkoitettu erityisesti kaupallisten rakennusten nesteenhallintasovelluksiin (LVI): lämmitys, tuuletus, ilmastointi ja pumppaus. Energiaa säästävien ominaisuuksiensa ansiosta se voi säästää jopa 70 % perinteiseen ohjaus- ja säätöjärjestelmään verrattuna.

Tutustu tuotteisiin OnnShopissa alla olevan linkin kautta.

Tutustu tuotteisiin OnnShopissa

Lue lisää tuotteesta »

Kompakti kosketusnäyttö koneohjaukseen

Magelis STO – helppokäyttöinen kosketusnäyttö

Magelis STO -kosketusnäytöllä päivität koneeseesi nykyaikaisen käyttöliittymän nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi kosketusnäyttö tuo mukanaan uusia käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Lisäksi se on muokattavissa käyttäjän toiveiden mukaiseksi. Löydät tuotteita Onnisen valikoimasta hankintapalvelutuotteina.

Tutustu tuotteisiin OnnShopissa

Lue lisää tuotteesta »

Älykkäät Zelio NFC -aikareleet

Zelio NFC -aikareleet – helpompaa asentamiseta ja hallintaa

Zelio NFC -aikareleen avulla saadaan ratkaisu tyypilliseen haasteeseen: useampi aikarele pitäisi asentaa samoilla parametreillä. Potentiometrin ja ruuvimeisselin sijaan asetukset tehdään sovelluksen avulla nopeasti ja täysin tarkasti. Useita aikareleitä asennettaessa on älykäs asennus huipputehokas ratkaisu. Älypuhelimen sovelluksen ansiosta samat asetukset voidaan tehdä useampaan aikareleeseen yhtä klikkausta toistaen kloonitoiminnon avulla.

Tutustu tuotteisiin OnnShopissa

Lue lisää tuotteesta »

Video: Millainen Magelis STO -kosketusnäyttö on?
Video: Tutustu Altivar ATV320 -taajuusmuuttajiin